Ben je toe aan richting in je werkende leven? Klaar met twijfelen?

Ik bied je een traject van:

» 5 (of 6) sessies van +/- 90 minuten.
» 6 online modules om jouw mooie CV, goede sollicitatiebrief en uitstekende LinkedIn profiel te creëren.
» Een reader met opdrachten.

» Inplanbaar op de momenten die jou uitkomen.

De pakket investering van bovenstaande omschrijving is 695 euro inclusief BTW

Ook mogelijk:

Een Online traject van 5 sessies van elk 60 minuten voor 495 euro inclusief BTW.

OF

Een zelf samen te stellen traject waarbij 99 euro inclusief BTW per klokuur gerekend wordt.

Wil jij een succes maken van je werkende leven en gaan voor nieuwe uitdagingen?
Bij Workinglife zorg je ervoor dat je je toekomst opbouwt en dat je groeit in dát waarin je verder wilt.

Komt het volgende je bekend voor?

» Je doet dit werk nu wel, maar je ziet jezelf dit zeker niet nog jaren doen!

» De ene keer heb je een prima dag, de volgende keer kom je onvoldaan thuis. Je kan wel wat anders gaan doen, maar hey hier heb je wel voor geleerd. Iets anders doen is een risico want wie zegt dat je dat wel leuk vindt en hoe ga je dat financieel doen?

» Op de zondagavond voel je je niet altijd blij, je ziet de werkweek alweer voor je. De dingen doen die je niet zo leuk vindt of die je nu echt door en door kent! Of juist die sfeer op de werkvloer waar je gewoon niet blij van wordt.

» Een aantal collega’s lijken gepassioneerd over hun werk, je vraagt je wel eens af waarom jij dat niet zo voelt. Je doet je best, maar echt gemotiveerd voel je je niet.

» Een aantal jaren heb je in een bepaalde richting gestudeerd. Nu doe je wat hoort bij je studie en je wordt er niet enthousiast van. Je vraagt je af waar je wel enthousiast van wordt.

En hoe zou je het vinden als..

» Je tools krijgt die jou helderheid geven wat bij jou past? Die je antwoorden geven of je op reis zal gaan of van baan wisselt? Of je voor jezelf begint of juist van werkzaamheden wisselt?

» Jij ineens die collega bent die zo enthousiast is?

» Je weet welk werk je hart net wat sneller doet kloppen? Als je werk gaat doen waarbij je eigenlijk best zin hebt in de werkdag?

» Op zondag denk je nog helemaal niet aan de maandag, je voelt je juist chill of zelfs enthousiast.

Dat kan!

Volg een individueel traject bij Workinglife:

Ervaringen:

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Angelica
“Dit traject gaf me totaal nieuwe inzichten en een duidelijker beeld van wat ik wel en niet in mijn nieuwe baan wil. Wat het me heeft opgeleverd? Ik heb een nieuwe baan waarin ik veel doorgroeimogelijkheden heb!"
Bob
"Door dit traject heb ik zelf inzicht in wat ik belangrijk vind binnen mijn baan. Dat maakte de zoektocht veel makkelijker. Ik heb nu een nieuwe baan waarbij ik echt op mijn plek zit. Eindelijk een antwoord op die vraag “Wat wil ik nou echt”.
Liza
"Veel inzicht in mijzelf. Wat mijn drijfveren zijn. Ik kan nu bewuster keuzes maken omdat ik nu weet wat ik wil. Ik heb nu dus heel bewust gekozen voor mijn nieuwe baan en dat zal mij meer duurzaamheid in mijn baan opleveren. Daardoor is er ook een stukje onzekerheid weggenomen. Ik weet nu dat een keuze maken niet betekend dat er een goed of fout is. Geeft mij rust. Ik begrijp nu ook mijn eigen beweegredenen."
Laura
"Een traject dat goed is voor zelfreflectie, motivatie en doorzettingsvermogen. Nu kan ik aanpakken waarvan ik eerst niet wist hoe te moeten beginnen!"
Fleur
"Door dit traject te hebben gevolgd, bleef ik niet alleen denken aan het maken van een carrièreswitch, maar heb ik eindelijk actie ondernomen. Gedurende het traject heb ik ontzettend veel praktische tips gekregen."
Eric
"Een leerzame en inspirerende ervaring waarbij technieken worden gebruikt om te zoeken naar wat jou drijft in je (werkende) leven."
Anoniem
"Hoi Laurien, ik ben echt ontzettend blij dat ik dit heb mogen doen.Echt heel erg mooi hoe je dit heb opgezet en hoe je het aanpakt!"
Dwayne
"Zeer nuttige cursus. Ik vond het heel interessant om nou is echt stil te staan waarom je nu een bepaalde baan hebt. En wat je beweegredenen zijn waarom je nu een bepaalde functie hebt. De cursus doet je beseffen dat je echt alles kunt worden als je maar actie onderneemt. Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken wat ik nu echt wil. Voorheen zou ik dit niet doen en blijven in een baan die ik niet leuk meer vind."
Wai
"Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Het geeft een schop onder je kont, een ruimere kijk op de mogelijkheden en je wordt gestimuleerd uit je comfortzone te komen. Laurien is een zeer prettige coach. Ze leert je echt kennen en geen vraag is te dom."
Luc
"Voor mij was dit traject zeer waardevol. Het heeft me bewust gemaakt waar ik naar op zoek ben en hulpmiddelen gegeven om mijn doelen te bereiken."
Sjalien
"De regelmatige sessies en het dagelijks bewust en onbewust bezig zijn met de opdrachten en informatie die laurien je meegeeft zorgt voor veel zelfreflectie en motivatie om je doel te halen."
Christianne
"Laurien is een heel fijne en betrokken coach geweest. Zij wist goed aan te sluiten bij mijn persoonlijke vragen en stond er altijd voor open om mee te denken, ook buiten de sessies om. Ik vond het prettig dat Laurien regelmatig voorbeelden uit haar eigen leven deelde en dat haar manier van coachen samengaat met humor en relativeringsvermogen. Laurien heeft een mooie combinatie van kennis, kunde en eigenheid."
Bram
"Heel tof traject om met laurien te ontdekken wat me drijft en wat ik in mijn werk wil vinden. Een fijne stok achter de deur om in een aantal weken een sprint te trekken op persoonlijk ontwikkeling vlak! Ik zal het traject zeker aanraden door de praktische insteek, het groepsverband en de prikkelende opdrachten. Laagdrempelig maar zeker toepasbaar."
Gert
"Geen doel hebben is niet erg, want dan is het zoeken ervan je doel. Laurien is rustig, luistert goed en heeft het vermogen je structuur aan te brengen."