Kies met zekerheid voor een nieuwe uitdaging

Ben je klaar met piekeren over je werk en wil je richting kiezen?

Download de vijf stappen om een switch te maken naar dát waar je nieuwe dingen leert en waar je uitdaging vindt.
Ontvang meteen wekelijkse blogs en tips waarmee je een werkend leven vol vernieuwing, groei en plezier creëert.

Gegevens achterlaten Particulier

Twijfel je of je qua werk nog wel op de goede plek zit? Met Workinglife loopbaancoaching doorbreek je je twijfels en kom je tot de juiste werkkeuze.

Graag een keer je verhaal kwijt? Dat kan.

Klik hieronder en boek je gratis (en vrijblijvende) sessie:

Je doet al een tijd hetzelfde werk.

Je blijft dit niet nog jaren doen, dat weet je nu al.
Je wilt nieuwe dingen leren, iets opbouwen en jezelf voldaan voelen! Maarja.. Hoe en waar dan?

Herken jij dit? ↓

» Je bent na je school of opleiding in bepaald werk gerold. Je vindt hierin niet meer de uitdaging die je zoekt. Je wilt persoonlijk, professioneel en financieel verder groeien en je leven opbouwen.

» Qua eigenschappen ben je bijvoorbeeld sociaal en communicatief,  je kan van alles wel wat, je hebt alleen niet het gevoel dat je ergens echt in gespecialiseerd bent.

» Je ziet mensen in je omgeving die lekker op hun plek zitten en die succesvol zijn. Je beseft je dat je dat zelf niet hebt.

» Je vraagt jezelf regelmatig af wat je allemaal aan het doen bent. Verder groeien bij dit bedrijf, of toch een andere kant op? Twijfel!

» Je ziet jezelf niet nog jaren hier werken, maar weggaan is ook onrustig want wat ga je dan doen? Je hebt ook vaste lasten te betalen dus je neemt niet zomaar risico.

Be a warrior, not a worrier

Hoe doorbreek je je twijfels?

Je werk is veel van hetzelfde, van wat je al kent. Je kunt hierin de verdieping zoeken, maar is dat wat je wilt? Je ziet je pad niet helder voor je, je hebt je richting niet en je voelt dat je jezelf niet helemaal kwijt kunt. Je hebt wel je vastigheid dus je kan nog een hele tijd zo doorgaan, alleen wat gaat dat je opleveren? Good is the enemy of great they say..

Offf.. Jij wilt het anders, je wilt jezelf geprikkeld voelen, plezier hebben en nieuwe dingen doen! Je wilt dingen leren, nieuwe verantwoordelijkheden ontdekken en met een tevreden gevoel je werkdag afsluiten.

Maar hoe weet je zeker dat je de juiste keuze zal maken? Er gaan soms wel 10 dingen door je hoofd!

Hoe zou het zijn als ↓

» Jij jezelf opnieuw uitgedaagd voelt? Als jij jezelf helemaal verder kunt ontwikkelen op persoonlijk, financieel en professioneel vlak?

» Als je weet wat jouw volgende stap wordt én als je deze stap ook echt waarmaakt? En dit zonder twijfel en met energie!

» Als je maandagochtend opstaat en dat je “eigenlijk best zin hebt in je werkdag”?

» Als je voor eens en altijd een einde maakt aan jouw twijfels en als je door kunt met het verder opbouwen van je leven.

En dát is wat Workinglife doet: Met zekerheid een volgende stap zetten in je werkende leven.

Wil je meer weten? Klik hieronder voor meer info:

Recensies

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Angelica
“Dit traject gaf me totaal nieuwe inzichten en een duidelijker beeld van wat ik wel en niet in mijn nieuwe baan wil. Wat het me heeft opgeleverd? Ik heb een nieuwe baan waarin ik veel doorgroeimogelijkheden heb!"
Bob
"Door dit traject heb ik zelf inzicht in wat ik belangrijk vind binnen mijn baan. Dat maakte de zoektocht veel makkelijker. Ik heb nu een nieuwe baan waarbij ik echt op mijn plek zit. Eindelijk een antwoord op die vraag “Wat wil ik nou echt”.
Liza
"Veel inzicht in mijzelf. Wat mijn drijfveren zijn. Ik kan nu bewuster keuzes maken omdat ik nu weet wat ik wil. Ik heb nu dus heel bewust gekozen voor mijn nieuwe baan en dat zal mij meer duurzaamheid in mijn baan opleveren. Daardoor is er ook een stukje onzekerheid weggenomen. Ik weet nu dat een keuze maken niet betekend dat er een goed of fout is. Geeft mij rust. Ik begrijp nu ook mijn eigen beweegredenen."
Laura
"Een traject dat goed is voor zelfreflectie, motivatie en doorzettingsvermogen. Nu kan ik aanpakken waarvan ik eerst niet wist hoe te moeten beginnen!"
Fleur
"Door dit traject te hebben gevolgd, bleef ik niet alleen denken aan het maken van een carrièreswitch, maar heb ik eindelijk actie ondernomen. Gedurende het traject heb ik ontzettend veel praktische tips gekregen."
Eric
"Een leerzame en inspirerende ervaring waarbij technieken worden gebruikt om te zoeken naar wat jou drijft in je (werkende) leven."
Anoniem
"Hoi Laurien, ik ben echt ontzettend blij dat ik dit heb mogen doen.Echt heel erg mooi hoe je dit heb opgezet en hoe je het aanpakt!"
Dwayne
"Zeer nuttige cursus. Ik vond het heel interessant om nou is echt stil te staan waarom je nu een bepaalde baan hebt. En wat je beweegredenen zijn waarom je nu een bepaalde functie hebt. De cursus doet je beseffen dat je echt alles kunt worden als je maar actie onderneemt. Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken wat ik nu echt wil. Voorheen zou ik dit niet doen en blijven in een baan die ik niet leuk meer vind."
Wai
"Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Het geeft een schop onder je kont, een ruimere kijk op de mogelijkheden en je wordt gestimuleerd uit je comfortzone te komen. Laurien is een zeer prettige coach. Ze leert je echt kennen en geen vraag is te dom."
Luc
"Voor mij was dit traject zeer waardevol. Het heeft me bewust gemaakt waar ik naar op zoek ben en hulpmiddelen gegeven om mijn doelen te bereiken."
Sjalien
"De regelmatige sessies en het dagelijks bewust en onbewust bezig zijn met de opdrachten en informatie die laurien je meegeeft zorgt voor veel zelfreflectie en motivatie om je doel te halen."
Christianne
"Laurien is een heel fijne en betrokken coach geweest. Zij wist goed aan te sluiten bij mijn persoonlijke vragen en stond er altijd voor open om mee te denken, ook buiten de sessies om. Ik vond het prettig dat Laurien regelmatig voorbeelden uit haar eigen leven deelde en dat haar manier van coachen samengaat met humor en relativeringsvermogen. Laurien heeft een mooie combinatie van kennis, kunde en eigenheid."
Bram
"Heel tof traject om met laurien te ontdekken wat me drijft en wat ik in mijn werk wil vinden. Een fijne stok achter de deur om in een aantal weken een sprint te trekken op persoonlijk ontwikkeling vlak! Ik zal het traject zeker aanraden door de praktische insteek, het groepsverband en de prikkelende opdrachten. Laagdrempelig maar zeker toepasbaar."
Gert
"Geen doel hebben is niet erg, want dan is het zoeken ervan je doel. Laurien is rustig, luistert goed en heeft het vermogen je structuur aan te brengen."

Klik hieronder om Workinglife te volgen op Instagram: