Herken jij het onderstaande wel eens bij jezelf?

» Je bent in veel dingen best goed! Je bent bijvoorbeeld sociaal en communicatief, maar je zou het cool vinden als je ergens écht goed in zou zijn.

» Jij ziet collega’s werken die helemaal in hun nopjes zijn op het werk en als je erbij nadenkt voel je dat zelf niet zo.

» De ene keer heb je een prima dag, de volgende keer kom je onvoldaan thuis. Je kan wat anders gaan doen, maar hey hier heb je wel voor geleerd. Iets anders doen voelt als een risico want wie zegt dat je dat dan leuk vindt? Je hebt ook je vaste lasten te betalen..

» Een aantal jaren heb je in een bepaalde richting gestudeerd. Nu ben je gaan doen wat hoorde bij je studie en je wordt er niet enthousiast van. Je vraagt jezelf af of dit wel bij je past.

» Op de zondagavond zit je niet zo lekker in je vel: je ziet de werkweek voor je. De dingen doen die je niet zo leuk vindt of die je juist door en door kent..

En hoe zou jij het vinden als..

» Jij ineens die collega bent die zo enthousiast is?

» Je weet welk werk je hart net wat sneller doet kloppen? Als je werk gaat doen waarbij je eigenlijk best zin hebt in de werkdag?

» Je tools krijgt die jou helderheid geven wat bij jou past? Die je antwoorden geven of je op reis zal gaan of van baan wisselt? Of je voor jezelf begint of juist van werkzaamheden wisselt?

» Op zondag denk je nog helemaal niet aan de maandag, je voelt je juist chill of zelfs enthousiast.

Ben je er aan toe richting te geven aan je werkende leven? Klaar met dat getwijfel?

Ik bied je een traject van:

» 6 Toffe cursusbijeenkomsten van +/- 90 – 120 minuten + 5 online modules
» Startdata: dinsdag 7, donderdag 9 april 2020 om 19:00.
» Een traject met alle onderdelen die cruciaal zijn voor het verdienen van je geld met dát waar je energie van krijgt.

De investering is 395 euro inclusief BTW (in termijnen betalen kan)

Wil jij een succes maken van je werkende leven en gaan voor nieuwe uitdagingen?
Bij Workinglife zorg je ervoor dat je je toekomst opbouwt en dat je groeit in dát waarin je verder wilt.

Ervaringen:

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Angelica
“Dit traject gaf me totaal nieuwe inzichten en een duidelijker beeld van wat ik wel en niet in mijn nieuwe baan wil. Wat het me heeft opgeleverd? Ik heb een nieuwe baan waarin ik veel doorgroeimogelijkheden heb!"
Bob
"Door dit traject heb ik zelf inzicht in wat ik belangrijk vind binnen mijn baan. Dat maakte de zoektocht veel makkelijker. Ik heb nu een nieuwe baan waarbij ik echt op mijn plek zit. Eindelijk een antwoord op die vraag “Wat wil ik nou echt”.
Liza
"Veel inzicht in mijzelf. Wat mijn drijfveren zijn. Ik kan nu bewuster keuzes maken omdat ik nu weet wat ik wil. Ik heb nu dus heel bewust gekozen voor mijn nieuwe baan en dat zal mij meer duurzaamheid in mijn baan opleveren. Daardoor is er ook een stukje onzekerheid weggenomen. Ik weet nu dat een keuze maken niet betekend dat er een goed of fout is. Geeft mij rust. Ik begrijp nu ook mijn eigen beweegredenen."
Laura
"Een traject dat goed is voor zelfreflectie, motivatie en doorzettingsvermogen. Nu kan ik aanpakken waarvan ik eerst niet wist hoe te moeten beginnen!"
Fleur
"Door dit traject te hebben gevolgd, bleef ik niet alleen denken aan het maken van een carrièreswitch, maar heb ik eindelijk actie ondernomen. Gedurende het traject heb ik ontzettend veel praktische tips gekregen."
Eric
"Een leerzame en inspirerende ervaring waarbij technieken worden gebruikt om te zoeken naar wat jou drijft in je (werkende) leven."
Anoniem
"Hoi Laurien, ik ben echt ontzettend blij dat ik dit heb mogen doen.Echt heel erg mooi hoe je dit heb opgezet en hoe je het aanpakt!"
Dwayne
"Zeer nuttige cursus. Ik vond het heel interessant om nou is echt stil te staan waarom je nu een bepaalde baan hebt. En wat je beweegredenen zijn waarom je nu een bepaalde functie hebt. De cursus doet je beseffen dat je echt alles kunt worden als je maar actie onderneemt. Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken wat ik nu echt wil. Voorheen zou ik dit niet doen en blijven in een baan die ik niet leuk meer vind."
Wai
"Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Het geeft een schop onder je kont, een ruimere kijk op de mogelijkheden en je wordt gestimuleerd uit je comfortzone te komen. Laurien is een zeer prettige coach. Ze leert je echt kennen en geen vraag is te dom."
Luc
"Voor mij was dit traject zeer waardevol. Het heeft me bewust gemaakt waar ik naar op zoek ben en hulpmiddelen gegeven om mijn doelen te bereiken."
Sjalien
"De regelmatige sessies en het dagelijks bewust en onbewust bezig zijn met de opdrachten en informatie die laurien je meegeeft zorgt voor veel zelfreflectie en motivatie om je doel te halen."
Christianne
"Laurien is een heel fijne en betrokken coach geweest. Zij wist goed aan te sluiten bij mijn persoonlijke vragen en stond er altijd voor open om mee te denken, ook buiten de sessies om. Ik vond het prettig dat Laurien regelmatig voorbeelden uit haar eigen leven deelde en dat haar manier van coachen samengaat met humor en relativeringsvermogen. Laurien heeft een mooie combinatie van kennis, kunde en eigenheid."
Bram
"Heel tof traject om met laurien te ontdekken wat me drijft en wat ik in mijn werk wil vinden. Een fijne stok achter de deur om in een aantal weken een sprint te trekken op persoonlijk ontwikkeling vlak! Ik zal het traject zeker aanraden door de praktische insteek, het groepsverband en de prikkelende opdrachten. Laagdrempelig maar zeker toepasbaar."
Gert
"Geen doel hebben is niet erg, want dan is het zoeken ervan je doel. Laurien is rustig, luistert goed en heeft het vermogen je structuur aan te brengen."