Wat doe jij als je op zoek bent naar de juiste vakantiebestemming?

Als we eenmaal besluiten op vakantie te gaan, maar we weten niet waar naartoe, dan pakken we de laptop erbij. We spreken vrienden en kennissen die ervaringen hebben met een bepaald land. We zoeken informatie op via internet en misschien checken we reizigers ervaringen. Op basis hiervan maken we een keuze (twijfelend of niet).

Als we merken aan onszelf dat we willen gaan sporten, dan zoeken we op internet naar bijvoorbeeld een sportschool. We spreken mensen die verschillende sporten doen en hier worden we door geïnspireerd (of juist niet) en we zoeken nog wat extra informatie. Op basis hiervan maken we een keuze.

Als we merken aan onszelf dat we ander werk willen gaan doen dan zijn we geneigd na te gaan denken, veel na te gaan denken en misschien zelfs te gaan piekeren. We zien beren op de weg en op de een of andere manier blijft het cv onaangeraakt op de computer staan. Betreffende ons werkende leven kunnen we ook op onderzoek gaan om uit te zoeken waar we blij van worden. Sterker nog, dit onderzoek is juist leuk en interessant! Ga eens solliciteren voor de ervaring, drink koffie met iemand die iets interessants doet en maak van je cv een kunstwerk. Blijf niet twijfelen of je wel op je plek zit, maar kom in actie!

Wil jij ook weten hoe je dit kunt doen? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.