Verdien je centen met dát waar je energie van krijgt.

“Ik vind zoveel dingen leuk, maar daar kan ik allemaal geen geld mee verdienen”. Ik hoor het mezelf nog zeggen….
Geld verdienen.. Tja, als je aan de maatschappij mee wilt doen is 1 ding zeker: je moet je euro’s verdienen. Dit om je woning te betalen, je rekeningen te betalen en om leuke dingen te kunnen doen. Daarvoor is werk bedacht en geld verdienen kun je doen met:

1. Werk waar je over het algemeen energie van krijgt
2. Werk dat je energie kost
3. Of met werk dat je gewoon prima vindt

En wat moet je nu doen als je de wens hebt je centen te verdienen met iets dat je, over het algemeen genomen, energie geeft?

Dat heeft met twee dingen te maken: Met je ervaringen en met waar je naartoe wilt.

Oke, stel jezelf even een grote pijl voor. En helemaal aan het begin, daar sta jij.. En op het punt waar de pijl eindigt, daar liggen je energie, je centen en nieuwe uitdagingen. Dat pakketje noem ik voor het gemak even je “succes”.

Je staat aan het begin van de pijl en wat wij vaak doen, is veel kijken naar het einde van de pijl, naar het succes: we denken na over waar dat succes voor ons ligt en we kijken op Instagram en in onze omgeving naar andermans succes.

Maarrrrrrr als je tot jouw pakket van succes wilt komen, zul je eerst moeten kijken naar jezelf en dan voornamelijk naar waar jouw energie ligt, dat noem ik voor het gemak “je brandstof”. Want je komt er niet zomaar en je brandstof brengt je uiteindelijk vooruit.

Dus kijk eens in je verleden waar je allemaal blij van werd en waar je voldoening uit haalde.. In plaats van te staren naar het succes, onderzoek jezelf eerst eens. Dáár kun je de informatie uit halen om stappen te zetten richting het einde van de pijl waar je je centen verdient met dát wat jou energie geeft.

Meer weten? Vraag eens een gratis infosessie aan op https://working-life.nl/gratis-sessie/

Make monday great again! #MMGA

Ontvang gratis mijn vijf bewezen stappen als je je centen wilt verdienen met dát waar je energie van krijgt, waar je voldoening uit haalt en waar je blij van wordt. Ontvang meteen mijn blogs en tips.

* indicates required