Loopbaancoaching, speciaal voor de werknemer die:

» In veel dingen goed is, bijvoorbeeld sociaal en communicatief, maar die het cool zou vinden als hij/zij nog meer richting vindt!

» “Nog best wel zoekende is”. Waar wordt hij/zij nou echt blij van? Waar is hij/zij nou echt goed in?

» De ene keer lijkt het alsof hij/zij zijn werk heel leuk vindt, maar de andere keer zakt dat weer een beetje in. Zoekende dus.

» Een aantal jaren heeft de werknemer in een bepaalde richting gestudeerd. Nu doet hij/zij wat hoorde bij de studie en hij/zij weet nog niet goed hoe daar nou écht invulling aan te geven.

En hoe zou het zijn als..

» Deze werknemer ineens de collega wordt die zo enthousiast is?

» Als de werknemer zijn drive heeft gevonden en weet hoe zijn hart net wat sneller gaat kloppen?

» De werknemer zichzelf goed kent en weet hoe hij richting wilt gaan geven aan zijn werkende leven.

Dit traject is op twee manieren mogelijk: individueel en in een groep:

Groepstraject: 595,- exclusief BTW

» Een traject van 6 bijeenkomsten van +/- 120 minuten.
» Een online module voor een perfect CV, LinkedIn profiel, motivatiebrief en Videopitch.
» Een traject met alle onderdelen die cruciaal zijn om werk te gaan doen waar je energie van krijgt!

Individueel: 895,- exclusief BTW

» Een traject van 6 bijeenkomsten van +/- 90 minuten.
» Een online module voor een perfect CV, LinkedIn profiel, motivatiebrief en Videopitch.
» Een traject met alle onderdelen die cruciaal zijn om werk te gaan doen waar je energie van krijgt!
» Optioneel: inclusief een gratis intakegesprek.

Is je werknemer er aan toe te weten waar hij/zij zich nou écht in wilt gaan verdiepen? Hoe hij zijn talenten en eigenschappen kwijt kan en een succes kan maken van zijn of haar werkende leven?

Yes! Dat kan:

Ervaringen:

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Angelica
“Dit traject gaf me totaal nieuwe inzichten en een duidelijker beeld van wat ik wel en niet in mijn nieuwe baan wil. Wat het me heeft opgeleverd? Ik heb een nieuwe baan waarin ik veel doorgroeimogelijkheden heb!"
Bob
"Door dit traject heb ik zelf inzicht in wat ik belangrijk vind binnen mijn baan. Dat maakte de zoektocht veel makkelijker. Ik heb nu een nieuwe baan waarbij ik echt op mijn plek zit. Eindelijk een antwoord op die vraag “Wat wil ik nou echt”.
Liza
"Veel inzicht in mijzelf. Wat mijn drijfveren zijn. Ik kan nu bewuster keuzes maken omdat ik nu weet wat ik wil. Ik heb nu dus heel bewust gekozen voor mijn nieuwe baan en dat zal mij meer duurzaamheid in mijn baan opleveren. Daardoor is er ook een stukje onzekerheid weggenomen. Ik weet nu dat een keuze maken niet betekend dat er een goed of fout is. Geeft mij rust. Ik begrijp nu ook mijn eigen beweegredenen."
Laura
"Een traject dat goed is voor zelfreflectie, motivatie en doorzettingsvermogen. Nu kan ik aanpakken waarvan ik eerst niet wist hoe te moeten beginnen!"
Fleur
"Door dit traject te hebben gevolgd, bleef ik niet alleen denken aan het maken van een carrièreswitch, maar heb ik eindelijk actie ondernomen. Gedurende het traject heb ik ontzettend veel praktische tips gekregen."
Eric
"Een leerzame en inspirerende ervaring waarbij technieken worden gebruikt om te zoeken naar wat jou drijft in je (werkende) leven."
Anoniem
"Hoi Laurien, ik ben echt ontzettend blij dat ik dit heb mogen doen.Echt heel erg mooi hoe je dit heb opgezet en hoe je het aanpakt!"
Dwayne
"Zeer nuttige cursus. Ik vond het heel interessant om nou is echt stil te staan waarom je nu een bepaalde baan hebt. En wat je beweegredenen zijn waarom je nu een bepaalde functie hebt. De cursus doet je beseffen dat je echt alles kunt worden als je maar actie onderneemt. Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken wat ik nu echt wil. Voorheen zou ik dit niet doen en blijven in een baan die ik niet leuk meer vind."
Wai
"Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Het geeft een schop onder je kont, een ruimere kijk op de mogelijkheden en je wordt gestimuleerd uit je comfortzone te komen. Laurien is een zeer prettige coach. Ze leert je echt kennen en geen vraag is te dom."
Luc
"Voor mij was dit traject zeer waardevol. Het heeft me bewust gemaakt waar ik naar op zoek ben en hulpmiddelen gegeven om mijn doelen te bereiken."
Sjalien
"De regelmatige sessies en het dagelijks bewust en onbewust bezig zijn met de opdrachten en informatie die laurien je meegeeft zorgt voor veel zelfreflectie en motivatie om je doel te halen."
Christianne
"Laurien is een heel fijne en betrokken coach geweest. Zij wist goed aan te sluiten bij mijn persoonlijke vragen en stond er altijd voor open om mee te denken, ook buiten de sessies om. Ik vond het prettig dat Laurien regelmatig voorbeelden uit haar eigen leven deelde en dat haar manier van coachen samengaat met humor en relativeringsvermogen. Laurien heeft een mooie combinatie van kennis, kunde en eigenheid."
Bram
"Heel tof traject om met laurien te ontdekken wat me drijft en wat ik in mijn werk wil vinden. Een fijne stok achter de deur om in een aantal weken een sprint te trekken op persoonlijk ontwikkeling vlak! Ik zal het traject zeker aanraden door de praktische insteek, het groepsverband en de prikkelende opdrachten. Laagdrempelig maar zeker toepasbaar."
Gert
"Geen doel hebben is niet erg, want dan is het zoeken ervan je doel. Laurien is rustig, luistert goed en heeft het vermogen je structuur aan te brengen."