Angelica

laurienvanoers

“Dit traject gaf me totaal nieuwe inzichten en een duidelijker beeld van wat ik wel en niet in mijn nieuwe baan wil. Wat het me heeft opgeleverd? Ik heb een nieuwe baan waarin ik veel doorgroeimogelijkheden heb!”

Bob

laurienvanoers

“Door dit traject heb ik zelf inzicht in wat ik belangrijk vind binnen mijn baan. Dat maakte de zoektocht veel makkelijker. Ik heb nu een nieuwe baan waarbij ik echt op mijn plek zit. Eindelijk een antwoord op die vraag “Wat wil ik nou echt”.

Liza

laurienvanoers

“Veel inzicht in mijzelf. Wat mijn drijfveren zijn. Ik kan nu bewuster keuzes maken omdat ik nu weet wat ik wil. Ik heb nu dus heel bewust gekozen voor mijn nieuwe baan en dat zal mij meer duurzaamheid in mijn baan opleveren. Daardoor is er ook een stukje onzekerheid weggenomen. Ik weet nu dat een keuze maken niet betekend dat … Read More

Laura

laurienvanoers

“Een traject dat goed is voor zelfreflectie, motivatie en doorzettingsvermogen. Nu kan ik aanpakken waarvan ik eerst niet wist hoe te moeten beginnen!”

Fleur

laurienvanoers

“Door dit traject te hebben gevolgd, bleef ik niet alleen denken aan het maken van een carrièreswitch, maar heb ik eindelijk actie ondernomen. Gedurende het traject heb ik ontzettend veel praktische tips gekregen.”

Eric

laurienvanoers

“Een leerzame en inspirerende ervaring waarbij technieken worden gebruikt om te zoeken naar wat jou drijft in je (werkende) leven.”

Anoniem

laurienvanoers

“Hoi Laurien, ik ben echt ontzettend blij dat ik dit heb mogen doen. Echt heel erg mooi hoe je dit heb opgezet en hoe je het aanpakt!”

Dwayne

laurienvanoers

“Zeer nuttige cursus. Ik vond het heel interessant om nou is echt stil te staan waarom je nu een bepaalde baan hebt. En wat je beweegredenen zijn waarom je nu een bepaalde functie hebt. De cursus doet je beseffen dat je echt alles kunt worden als je maar actie onderneemt. Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken wat ik nu … Read More

Wai

laurienvanoers

“Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Het geeft een schop onder je kont, een ruimere kijk op de mogelijkheden en je wordt gestimuleerd uit je comfortzone te komen. Laurien is een zeer prettige coach. Ze leert je echt kennen en geen vraag is te dom.”

Luc

laurienvanoers

“Voor mij was dit traject zeer waardevol. Het heeft me bewust gemaakt waar ik naar op zoek ben en hulpmiddelen gegeven om mijn doelen te bereiken.”